Der er 
2.284
2.284
 ledige stillinger på headahead.dk

Kontakt

Thorkild Fuglsang Nielsen

Ejer, konsulent, jobannoncer
tfn@headahead.dk
+45 26 89 88 89

Thorkild Fuglsang Nielsen er ejer og stifter af virksomheden HEAD aHEAD, som han lancererede i 2002. I dag har HEAD aHEAD turismeerhvervets største jobportal med mere end 4000 CV’er i databasen, og de hjælper hvert år flere end 500 jobsøgende med at finde et nyt job i branchen. Virksomheden er repræsenteret i hele Danmark, og rekrutterer ligeledes top- og mellemledere til hoteller, restauranter, rejsebranchen og det øvrige turismeerhverv.

Thorkild har en lang og gedigen baggrund i hotelbranchen, heraf 10 år som hoteldirektør, både på det privatejede Munkebjerg Hotel i Vejle samt på flere kædehoteller i Danmark. Her har han høstet væsentlig drifts- og ledelseserfaring. Fra 1996–2000 var han adm. direktør i DTF Travel, og i en årrække sad han med i den danske styregruppe i VisitDenmark.

Anne Marie Østergaard

Search & Selection
am@headahead.dk
+45 23 70 19 92

Anne-Marie Østergaard arbejder primært med Search & Selection, som er et af HEAD aHEAD’s rekrutteringsprodukter. Anne-Marie’s spidskompetencer ligger indenfor HR og ledelse, og hun har mange års erfaring med at rådgive ledere i at styrke deres ledelsesmæssige kompetencer, hjælpe virksomheder med outplacement opgaver samt med rekruttering af nye medarbejdere til alle niveauer i virksomheden.

Anne-Marie har en lang karriere i hotel- og mødebranchen bag sig. Hun har bl.a. været konferencechef og administrerende direktør på Comwell Borupgaard, sidenhen var hun direktør i Comwell A/S, hvor hun bl.a. havde ansvaret for alle HR relaterede opgaver i koncernen, herunder rekrutteringen og udviklingen af Comwell’s ledere og medarbejdere samt Comwell College.

Derudover har Anne-Marie været direktør for Dansk Folkeferies 10 danske ferie- og konferencecentre.

Anette Price

Kommunikationsrådgiver
info@price-kommunikation.dk
+45 40 41 61 18

Anette Price er kommunikationsrådgiver og daglig sparringspartner for HEAD aHEAD, og varetager sammen med virksomhedens ejer den eksterne kommunikation overfor pressen, kunder og øvrige samarbejdspartnere. Anette har en lang karriere bag sig i hotel- og restaurantbranchen, hvor hendes primære ansvarsområder har været markedsføring, kommunikation og pressehåndtering. Hun har bl.a. arbejdet hos Scandic, Comwell, Dragsholm Slot og Brdr. Price restauranterne. Uddannelsesmæssigt har hun en baggrund fra CBS og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

HEAD aHEAD ApS
Postboks 103
DK-5500 Middelfart
Denmark
Tlf.: +45 26 89 88 89
e-mail: tfn@headahead.dk
CVR – 27959172
Danske Bank 9206 4429144175