Der er 
1.437
1.437
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hotel LEGOLAND

Hotel LEGOLAND

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 01-09-2021

Veloplagt tjener til Hotel LEGOLAND - Billund

"Udsøgt middag og fantastisk service tjeneren gjorde lige det ekstra for oplevelsen"
Vil du være med til at sikre, at alle gæster får dette særlige minde med sig fra vores restaurant?

Og er du nærværede, smilende og kan guide gæster i valg af menu og vin? Så er det netop dig, vi søger til vores dygtige tjenerteam.

Lækker mad og udsøgt og imødekommende service er vigtige brikker i den samlede hotel- og konferenceoplevelse, og vores Panorama Restaurant er kendt for høj kvalitet og ekstraordinære  spiseoplevelser. Vi søger nu engagerede tjenere, der kan indgå i et godt og velfungerende team og opfylde vores gæsters høje forventninger.

F&B Operations Manager Claus Larsen fortæller om stillingen: Du bliver en del af et dynamisk team, hvor vi alle arbejder på at skabe ekstraordinære oplevelser for både konferencegæster og børnefamilier. Derfor har vi fokus på altid at være positive, engagerede og i godt humør det giver glade gæster og en god arbejdsdag for os alle sammen.

For at blive en succes i jobbet, er det vigtigt, at du

  • er faglært eller bare en rigtig dygtig tjener
  • er ansvarsbevidst og struktureret
  • kan arbejde selvstændigt og samtidigt er en god teamplayer

Claus Larsen fortsætter: Som ny tjener hos os vil du få en spændende og afvekslende hverdag i et internationalt miljø.  Så har du lyst til at møde mange gæster hver dag og synes, det er sjovt at holde flere bolde i luften, vil du passe rigtig godt i mit team

Der er tale om fastansættelse i en fuldtidsstilling i et godt og sikkert arbejdsmiljø med dygtige kolleger. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette, så skynd dig at sende din ansøgning via nedenstående link. Hvis du har spørgsmål til ovenstående job, er du velkommen til at kontakte F&B Operations Manager Claus Birk Larsen på mobil 29228387. Vi glæder os til at byde dig velkommen i teamet.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Hotel LEGOLAND
Åstvej 10
7190 Billund
Kontaktperson
Claus Birk Larsen 
Åstvej 10
7190 Billund
Danmark
Tlf:
29228387
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2021
Udløber:
01-10-2021
Kviknummer:
330811733
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Restaurant/Service
Stillingsbetegnelse:
Tjener
Erfaringer - I højere grad:
Á la carte,
Banket
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed