Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Brobyværk Kro

Brobyværk Kro

|
Fyn
|
Indrykket 25-06-2021

Tjener og assisterende restaurantchef, Brobyværk Kro - Broby


Går du med ambitioner i maven og kunne du tænke dig at være med til at udvikle vores Restaurant sammen med et dygtigt team, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel?

.så er det dig vi leder efter.
Brobyværk Kro søger en dygtig tjener, med funktion som assisterende restaurantchef, til at bistå den daglige drift i samarbejde med restaurantchefen. Du bliver en del af et engageret og kompetent tjenerteam med assisterende ansvar for ledelse og drift i restaurantchefens fravær.

Opgaverne
Du får nogle ambitiøse og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte og selskaber. I samarbejde med den øvrige ledelse får du mulighed for at præge og udvikle hotellets profil, og sammen med restaurantchefen skal du lede og motiverer dine kollegaer til at vores mange gæster får den bedste service og den gode oplevelse hver dag.

Din baggrund og profil

  • Du skal helst være faglært tjener eller tilsvarende erfaren i faget
  • Du mestrer tjenerfagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
  • Du tager initiativ og har øje for dine gæsters og kollegers behov
  • Du er indstillet på at levere kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben, ærlig og hjertelig måde at kommunikere på
  • Du har gode ledelsesegenskaber og forstår at motiverer til medansvar for den samlede opgave.

Har du passion for udpræget service, mad og måltider, og mod på en stilling med mulighed nærvær og engagement, så ser vi frem til dele en fantastisk arbejdsplads med dig.

Vi tilbyder
Løn og pension efter aftale. Vi vægter frihed under ansvar og sætter arbejdsglæde og trivsel i højsædet. Vi giver dig personlig udvikling, og du får sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Vi er et lille hold, der sammen skal skabe gode oplevelser for vores gæster, og værne om at være gode kollegaer. Det kræver af os alle, at vi som et team, tager medansvar for både hinanden og Kroen - sammen skal vi være stolte af det vi kan og gør.

Kontakt og ansøgning
Du er velkommen til at ringe eller skrive til Johanne på tlf. 31333746 mail johanne@feldborg.com, hvis du vil have yderligere information om stillingen.
Har du passion for udpræget service, mad og måltider, og mod på en stilling med mulighed nærvær og engagement, så ser vi frem til dele en fantastisk arbejdsplads med dig.

Send din ansøgning ved at følge Ansøg via e-mail her på siden.

Kontakt
Virksomhedsinformation
Brobyværk Kro
Marsk Billesvej 15
5672 Broby
Kontaktperson
Johanne Hyldal
Marsk Billesvej 15
5672 Broby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2021
Udløber:
25-07-2021
Kviknummer:
330715006
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Restaurant/Service,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Tjener
Erfaringer - I højere grad:
Á la carte,
Vin,
Banket,
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed