Der er 
423
423
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-10-2020

Teknisk Chef, Kurhotel SkodsborgEr du en dygtig håndværker, en motiverende leder og naturligt smilende i en travl hverdag?

Mellem Dyrehaven og Øresund ligger Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor som gæst og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet. Kurhotel Skodsborg tilbyder deluxe hotel med 96 værelser, restauranter, spa og fitness, konference- og banquet faciliteter. For altid at kunne indfrie vores gæsters høje forventninger står der et serviceminded, motiveret og faglig kompetent team i drift 24 timer i døgnet, 7 dagen om ugen, 365 dage om året.

Vi renoverer løbende vores smukke, historiske faciliter og har i 2020 lavet en stor ombygning med nye faciliteter. Vores mål er kontinuerligt at vedligeholde, drifte og udvikle vores bygninger.

Vi søger en ambitiøs og engageret Teknisk Chef, der evner god personaleledelse til videreudvikling af afdelingen og til at gå forrest som dygtig håndværker.
For at være succesfuld i stillingen skal man kunne lide at være på overfor gæster og kolleger, evne at multitaske mellem mangeartede opgaver, være omstillingsparat og kunne indgå i et tæt samarbejde på tværs af husets mange faggrupper og afdelinger. 
Du refererer til hotellets Facility Manager.

Dine ansvarsområder:
Ansvarlig for kontinuerlig sikring af vores bygninger Sikre et højt niveau i opgaveløsning for alle afdelinger Personaleansvarlig for Teknisk afdeling Daglig ledelse, coaching af teamet samt deltagelse i driften Indgå i teknisk vagtordning
Vi forventer, at du har en solid håndværksmæssig baggrund med et godt netværk samt ledelseserfaring på 5 8 år, er ambitiøs og har lyst til at udvikle både dig selv og hele dit team.

Derudover forventer vi, at du:
Tænker proaktivt, agerer operationelt, selvstændigt og løsningsorienteret Forstår betydningen af, at velfungerende faciliteter er afgørende for gæsteoplevelsen af hotellet Som leder er empatisk, motiverende, går forrest og viser vejen Kan samarbejde bredt og er naturligt imødekommende Medvirker til at opretholde et godt og positivt arbejdsmiljø Er sprogligt velformuleret på dansk og engelsk Har en stor interesse samt godt overblik for mange forskelligartede opgaver Kan prioritere opgaver ud fra et gæsteperspektiv

Vi tilbyder:

Som ansat på Kurhotel Skodsborg vil du have mulighed for at blive en del af et historisk og internationalt luksushotel, der hele tiden er i udvikling og arbejder målrettet mod altid at give vores gæster den bedste oplevelse.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning med sundhedsforsikring
Vores gæster er omdrejningspunktet for os alle. Vi ønsker, at de skal forlade os smilende og du ved, hvad der skal til.

Yderligere information:

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.
Ansøgningsfrist 21. oktober 2020.
Ansøgning og CV skal sendes via vores rekrutteringssystem igennem vores hjemmeside http://skodsborg.dk/om/karriere/ledige-stillinger/.

Relevante kandidater kaldes til samtale løbende, og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 
 
  

 


Kontakt
Virksomhedsinformation
Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Kontaktperson
Mette Torp Løfquist
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Danmark
Tlf:
+45 5336 5858
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2020
Udløber:
04-11-2020
Kviknummer:
330379319
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Andet
Stillingsbetegnelse:
Teknisk Chef
Erfaringer - I højere grad:
Servicefunktioner,
Servicemanagement
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
Hotel Vejlefjord
Syd- og Sønderjylland
Frist:
30-11-2020
Zleep Hotels A/S
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
13-12-2020