Der er 
36
36
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Risskov Autoferien AG

Risskov Autoferien AG

|
Indrykket 12-10-2018

Strategisk indkøber, Risskov Autoferien A/G med hjemmekontor i Danmark


Brænder du for at indgå de bedste aftaler og besidder du en fremragende forhandlingsteknik?
Vi søger en strategisk indkøber på fuldtid, som sikrer, at vores kunder oplever høj kvalitet til markedets bedste priser. Vil du være medspiller i processen med at erhverve, opbygge og sikre de absolut bedste priser fra de bedste samarbejdspartnere? Så kom med på vores rejse.

Risskov Autoferien AG har stor succes med at indkøbe, markedsføre og sælge hotelpakker i Europa til markedets skarpeste priser. Nøglen til succes er et motiveret og innovativt team med et godt købmandskab, der er med til at sikre vores kunder de bedste priser på deres hotelophold. Vores indkøbsafdeling er en central del af den fortsatte udvikling og du skal være med til at styrke den.

Som strategisk indkøber vil din primære opgave være, at erhverve, opbygge og optimere samarbejdsaftaler med hoteller. Du får ansvaret for at opbygge din egen hotel-portfolio primært i Danmark samt bidrage til at opretholde et godt samarbejde med allerede eksisterende hotelpartnere. Du skal arbejde selvstændigt med erhvervelsen og opretholdelsen af de bedste hotelpartnere og det forventes derfor, at du har fingeren på pulsen og altid stræber efter den bedste deal. Du bliver den med overblikket over din hotel-portfolio og det forventes, at du kan fremvise vigtige facts på baggrund af statistik, analyse og konkurrentsammenligning i Excel.

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, hvis du trives i et innovativt miljø med en uformel virksomhedskultur. Du bliver en del af et topmotiveret, professionelt og succesrigt team, der er under konstant udvikling. Vi stiller høje krav, hvilket til gengæld giver dig de bedste rammer for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi tilbyder dig en spændende og alsidig udfordring med stort råderum. Vi tror på frihed under ansvar, og du vil blive bakket op af et højt kvalificeret netværk af lederkræfter med mange års erfaring inden for salg og indkøb. Du arbejder hjemmefra og på vores kontorer efter behov.

Vi forventer

  • At du kan præstere og levere på højeste niveau
  • At du er købmand til fingerspidserne og er skarp på din forhandlingsteknik.
  • At du har flair for tal, er resultatorienteret og har en forretningsmæssig tankegang
  • At du er omstillingsparat, arbejdsom og bevarer overblikket i stressede perioder
  • At du har minimum 4 års relevant erhvervserfaring inden for indkøb eller salg
  • Markeds og branchekendskab inden for hotel, turisme eller lignende er en fordel
  • At du har en afsluttet erhvervsøkonomisk eller anden relevant uddannelse

Kontakt og ansøgning
Har dette fanget din interesse og mener du, at du besidder de rette kvalifikationer og kompetencer til stillingen? Så send dit CV og ansøgning, hvorfor du er den rigtige kandidat, klik på "Ansøg via link" her på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt Thorkild Fuglsang Nielsen, HEADaHEAD tlf. 26898889.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Risskov Autoferien AG er en inter national rejseudbyder med kontorer i Zug og Budapest . Vi er specialiseret i salg af spændende hotelpakker i Europa og er en af Danmarks største udbydere af kør selv-ferier. Vores kerneområde er Skandinavien, hvor vi først startede vores indkøb, men i dag tilbyder vi hotelophold i mere end 15 lande i Europa. Vi arbejder i en struktureret performancekultur med målsætninger, der understøtter vores overordnede strategi mod fortsat udvidelse.


Praktisk information
Oprettet:
12-10-2018
Udløber:
11-11-2018
Kviknummer:
329894899
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Rejse/Turisme
Stillingsbetegnelse:
Indkøber
Erfaringer - I højere grad:
Funktion - Indkøb
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
BEST WESTERN Kryb-i-ly
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist:
20-07-2019
Restaurant BACCHUS
Odense, Fyn
Frist:
20-07-2019