Der er 
36
36
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Unique North A/S

Unique North A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 19-09-2018

Sales Manager B2B - Rejseoplevelser Norden - Unique North A/S, Aarhus



Vil du være med på en spændende rejse med Unique North sammen med et unikt team af kompetente, dedikerede og energiske kolleger, som sælger unikke rejseoplevelser til Norden fra hovedkontoret i hjertet af Aarhus - så har du nu muligheden for at blive vores nye Sales Manager.

Omkring Unique North A/S
Unique North A/S arrangerer pakkerejser i hele Norden for grupper og individuelle rejsende fra hele verden på B2B basis. Rejserne spænder bredt fra midnatssol og nordlys til UNESCO world heritage sites og ishoteller. Med kontorer i Aarhus, København og Berlin er vi nu en af Nordens førende incoming rejsearrangører.
Vi betragter os selv som en dynamisk og innovativ virksomhed med kort vej fra tanke til handling konstant på jagt efter måder at forbedre vores rejser sammen med vores kunder. Vi er forandringsvillige og har en varieret hverdag med en uformel tone.

Din profil
Som person er du professionel, entusiastisk, udadvendt, opsøgende og tillidvækkende. Samtidig udviser du godt købmandskab og har evnen til at lukke en handel. Du har erfaring fra en lignende stilling og har god kundskab om vores produkt, som er Norden som rejsedestination. Du har en positiv indstilling og forstår at sætte kunden i centrum. Du holder hovedet koldt, når bølgerne går højt, og er pligtopfyldende med en løsningsorienteret tankegang. Du er nysgerrig af natur, har viljen til at lære og evner at tænke selvstændigt og tage egne initiativer. Du mestrer Officepakken, og kendskab til Navision er en fordel. Ellers er du en teamplayer og har en ærlig tilgang til opgaver. Sidst men ikke mindst taler og skriver du flydende dansk, engelsk og tysk (gerne endnu flere sprog som f.eks. hollandsk).

Omkring jobbet
Du kommer til at indgå i vores unikke team med base i Aarhus. Du vil få ansvar for salg af grupperejser til både eksisterende kunder og til nye kunder som du lander. Der må således påregnes en del rejseaktivitet i de lande hvor vores kunder opererer fra. Deltagelse i salgsmesser og kundemesser vil ligeledes være en naturlig del af jobbet, hvorfor det også forventes at du har kørekort. Ud over kundepleje og markedsresearch vil der også være kontorarbejde i form af tilbudsudarbejdelse, sikring af plads og lukning af salget, inden ordren overtages af vores operations team. I tillæg til sparring med vores kolleger vil der således også være omfattende kontakt med vores unikke netværk på leverandørsiden.

Vi tilbyder
Stillingen som er nyoprettet takket være øget aktivitet, er i udgangspunktet en fuldtidsstilling, men for den rette kandidat har vi mulighed for at være fleksible på dette område. Løn efter kvalifikationer (inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring).
Opstart efter nærmere aftale.

Kontakt og ansøgning
Synes du det lyder interessant? Send din ansøgning til viceadm. direktør Peter Møller Laursen på e-mail: pml@uniquenorth.com snarest muligt. Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Yderligere oplysninger kan fås på www.uniquenorth.com eller ved henvendelse på tlf. +45 30 56 40 59


Kontakt
Virksomhedsinformation
Unique North A/S
Grønnegade 2, 2. tv.
8000 Aarhus
Kontaktperson
Peter Møller Lauridsen
Grønnegade 2, 2. tv.
8000 Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-09-2018
Udløber:
19-10-2018
Kviknummer:
329881956
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg/Marketing,
Rejse/Turisme
Stillingsbetegnelse:
Sales manager
Erfaringer - I højere grad:
Business-to-business, salg,
Microsoft Office, bruger,
Erhvervsrejser
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Tysk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
BEST WESTERN Kryb-i-ly
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist:
20-07-2019
Restaurant BACCHUS
Odense, Fyn
Frist:
20-07-2019