Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lalandia Billund a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 07-07-2021

Restaurantchef - Souschef i F&B- Lalandia Billund

Lalandia i Billund søger en erfaren Restaurantchef, med stærke kompetencer indenfor restaurantledelse, salg og værtskab.
Du bliver Restaurantchef i en F&B afdeling der driver 14 udsalgssteder bl.a. restaurant-, cafe- og fastfood enheder. Enhederne spænder fra full-service restauranter til isbarer og take-away og omfatter både franchise-koncepter og koncepter som vi i Lalandia selv udvikler. I afdelingen arbejder ca. 220 medarbejdere.
Du vil blive ansvarlig for de samlede frontline aktiviteter herunder ansvaret for løbende træning og motivering af medarbejderne, således vores gæster altid oplever det gode værtskab og får gode minder med sig hjem.

Dit ansvar og dine opgaver vil være:
 • Du går forrest på gulvet og er en synlig og inspirerende leder for dine medarbejdere.
 • Du har en central rolle i at styrke gæsteoplevelsen og værtskabet. Da du er tættest på vores gæster er det også dig der sikrer, at gæsternes feedback når rundt til hele F&B organisationen.
 • Du er kommercielt tænkende, og ved hvordan man sikrer at salg bliver en naturlig del af den gode gæsteoplevelse.
 • Sammen med dine teamledere gennemfører du løbende træning af medarbejdergruppen, som primært består af timelønnede medarbejdere.
 • Du indgår i F&B ledergruppen med reference til F&B manageren.
 • Sammen med de 2 øvrige souschefer (back-of-house og administration) varetager du den daglige ledelse af F&B afdelingen.
For at blive en del af vores team vil vi gerne, at du:
 • Har en velfunderet erfaring med ledelse af medarbejdere - gerne fra restaurations- og turismebranchen
 • Har en udadvendt og imødekommende personlighed
 • Har en synlig og samarbejdsorienteret ledelsesstil. Og er en stærk kommunikator
 • Er en handlekraftig holdspiller, der er opmærksom, troværdig og positiv.
 • Kan tilpasse dig og lede en sæsonpræget forretning med udsving i omsætningen en forretning, hvor vi arbejder når andre har fri.
Du brænder for at være leder og inspirator for dit F&B team, der lever op til vores mission om at give børnefamilier tid til nærvær og glæde.
 
Du bliver en del af vores Lalandia team, hvor vi hver dag spiller hinanden bedre og hver dag arbejder med det gode værtskab således at vores gæster får en mindeværdig oplevelse.
Tiltrædelse 1. oktober 2021 ansøgningsfrist d. 6. august 2021.
Vi GLÆDER os til at høre fra dig.

Lalandia har en Mission - at give børnefamilier tid til nærvær og glæde. Det betyder, at gæsterne med børnene i fokus - altid er hovedpersonerne og at medarbejdernes begejstring og lyst til at give gæsterne en minderig oplevelse, er væsentlige ingredienser i det gode værtskab.

I Lalandia i Billund har vi hvert år 1.000.000 gæster der skal have alt fra morgenmad, familievenlige middage, snacks, den hurtige frokost eller noget lækkert med til feriehuset.

Lalandia driver i dag to ferie- og oplevelsescentre ét i Billund og ét i Rødby. I sommeren 2022 åbner et nyt Lalandia i Søndervig.
 

 
 
Lalandia i Billund
Ellehammers Allé 3
DK-7190 Billund
Lalandia i Rødby
Lalandia Centret 1
DK-4970 Rødby

Praktisk information
Oprettet:
07-07-2021
Udløber:
06-08-2021
Kviknummer:
330730526
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Restaurant/Service,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Restaurantchef
Erfaringer - I højere grad:
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed