Der er 
1.437
1.437
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Schackenborg Slotskro

Schackenborg Slotskro

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 09-09-2021

Receptionschef til Schackenborg Slotskro - Møgeltønder

Vi du være med til at genskabe en af Danmarks mest historiske kroer? Så er muligheden der nu.
 På den smukke brostensbelagte Slotsgade i Møgeltønder ligger Schackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687, og med Schackenborg Slot som nærmeste nabo. Kroen gennemgår netop nu en større renovering og vil efterfølgende tilbyde 23 værelser og suiter, en restaurant samt selskabslokaler. Derudover er der etableret café og mødelokaler i Herskabsstalden på Schackenborg Slot. Ambitionen er at skabe et unikt sted i Sønderjylland med fokus på høj kvalitet, personlighed og lokal forankring.

Profilen
 I forbindelse med at Schackenborg Fonden overtager driften af kroen, søger vi en stærk receptionschef med både en kvalitetsbevidst og serviceminded profil, der kan lede kroens reception, men også tage ansvar for reservationsafdelingen og housekeeping.

Vi søger en yderst servicemindet person med sans for detaljen. God service kommer naturligt til dig, og du er en god kommunikator. Du synes godt om at arbejde i et højt tempo med mange mennesker omkring dig, men trives også med at arbejde selvstændigt. Som receptionschef skal du have et godt overblik, og kunne bevare roen selv i travle situationer.

Din faglige baggrund og erfaring ligger indenfor drift og ledelse af en tilsvarende hotelreception eller måske bookingchef.

Receptionschefen bliver således ansvarlig for kroens kompetente team af receptionister, bookingmedarbejdere samt housekeepere og indgår i ledergruppen med reference til hoteldirektøren. Med en positiv og nærværende personlighed bidrager du aktivt til, at alle gæster får en kongelig oplevelse, og oplever et ekstraordinært højt serviceniveau.

Ansvars- & succeskriterier

 • Du har en relevant uddannelse og erfaring som leder af enten hotelreception eller hotel reservationsafdeling.
 • Du har stor og nylig erfaring med Picasso som hotelsystem.
 • Du er ambitiøs og forstår vigtigheden af at udvikle din afdeling til at tage ansvar og levere resultater.
 • Du går gerne forrest og er ikke bange for forandringer og udfordringer. At opbygge og udvise tillid til såvel medarbejdere som på tværs i organisationen kommer helt naturligt for dig.
 • Du ved at dygtig ledelse kræver tilstedeværelse og du er klar på, at være til stede når det kræves også selvom det også omfatter aftener og weekender.
 • Du har bopæl indenfor en rimelig pendler afstand til Møgeltønder. Alternativt kan vi i en opstartsperiode stille overnatningsmulighed til rådighed.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at være med til at genskabe en af Danmarks mest historiske kroer.
 • En uformel tone i et effektivt og fokuseret miljø.
 • Sundt arbejdsmiljø hvor respekt for gæster og kollegaer er i centrum.
 • Vægt på frihed under ansvar med løbende opfølgning og afstemning på gensidige krav og forventninger.
 • Løn- og ansættelsesvilkår der modsvarer de stillede krav.

Vores rekrutteringsproces:
Ser du dig selv i ovenstående beskrivelse, og lyder dette som det rette, fremtidige ståsted, for din karriere og dine ambitioner, så send os gerne dit CV samt en motiveret ansøgning Telling & Nesager på via linket her på siden. Du kan også stille yderligere spørgsmål du måtte have, på denne mail, eller på telefon 2279 8181. Vi læser og behandler dit kandidatur, som ansøgninger modtages, hvorfor der ingen grund er til at vente.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

Schackenborg Fonden ejer Schackenborg Slot og driver det sammen med Schackenborg Slotskro. Fonden blev stiftet i 2014 af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, ECCO Holding A/S og Ole Kirks Fond og har D.K.H. Prins Joachim & Prinsesse Marie som protektorer.

Fondens fokus ligger på drift og udvikling af et attraktivt, kulturelt og historisk midtpunkt i det sønderjyske samt Schackenborgs Landbrug.

Læs mere om os på schackenborg.dk


Praktisk information
Oprettet:
09-09-2021
Udløber:
09-10-2021
Kviknummer:
330821763
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Reception/konference,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Receptionschef
Erfaringer - I højere grad:
Reception,
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed