Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-05-2021

Receptionist reserver, til hotel- og kongresreceptionen -Tivoli Hotel & Congress Center - KøbenhavnSpændende job med alsidige opgaver på vores store og stilfulde Tivoli Hotel & Congress Center

Elsker du at få andre mennesker til at føle sig godt tilpas, og kunne du tænke dig et job, hvor du virkelig kan udfolde alle dine evner og gøre det i et stærkt team med både engagerede og dygtige kolleger? Så får du det ikke bedre end hos os.

Vi søger nu afløser receptionister til hotel- og kongresreceptionen, som kan hjælpe i de travle perioder, samt være med til at bevare det høje niveau af service og gæstfrihed. Måske er du studerende, og ønsker et job med fleksible arbejdstider og uden faste vagter? Eller måske har du bare lyst til at have lidt mere mellem hænderne uden at tage fast job? Som reserve får du både fleksibilitet og frihed, men vi sørger stadig for, at du får rigtigt gode arbejdsvilkår.

Som medarbejder i Arp-Hansen Hotel Group bliver der taget hånd om dig. Du får gode ansættelsesforhold, og der er styr på din kontrakt, løn, sundhedsordning m.m., men du skal først og fremmest vælge os, hvis du vil opleve en helt fantastisk stemning og et fantastisk sammenhold. Vi er én stor familie.

Du får gæsterne til at føle sig velkomne og hjemme

Som receptionist reserve på Tivolig Hotel & Congress Center vil du komme til at arbejde på tværs af afdelinger. Du er vores vigtige ansigt udadtil, og den første og sidste gæsterne møder. Din personlige indsats gør en meget stor del af forskellen for, om en gæst har en god oplevelse. I denne stilling vil du arbejde både i hotel- og kongresreceptionen, og dine arbejdsopgaver vil derfor variere alt efter hvor du er. Du kommer til at arbejde med blandt andet:

  • Ind- og udcheck af gæster
  • At vejlede gæster omkring deres besøg i København fx anbefale restauranter og seværdigheder
  • Administration fx værelsestildeling og følge op på dagens ankomster
  • Opsalg af værelseskategorier
  • Besvarelse af gæsteanmeldelser på både dansk og engelsk
  • Klagehåndtering både mundtligt og skriftligt

I Arp-Hansen Hotel Group har vi åben alle årets dage. Som receptionist indgår du derfor i en vagtplan med skiftende arbejdstider på tværs af morgen, aften, weekender og helligdage.

Ud over gode arbejdsforhold, er der gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, og vi lytter hellere end gerne til dine ønsker. Denne stilling dækker allerede to afdelinger, og du vil derfor blive oplært til at kunne varetage begge stillinger. Din læringskurve er stejl, og dine udviklingsmuligheder mange.

Du har overblik og elsker at give andre en god oplevelse

Vi har ikke krav til din uddannelse, for i dette job er det først og fremmest din åbne og imødekommende personlighed, du bygger din succes på.
Du skal have lyst til at hjælpe andre mennesker og elske at få dem til at føle sig velkomne og værdsatte. Du får også brug for dit overblik og din evne til at bevare roen og det gode humør. Lige så vigtigt er det, at du kan lide at skabe resultater gennem tæt og positivt samarbejde med kollegerne. Endelig skal du være god til dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.


Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning!
Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt
Virksomhedsinformation
Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 4
1577 København V
Kontaktperson
Lütfü Celebi Mertcan 
Arni Magnussons Gade 4
1577 København V
Danmark
Tlf:
44870000
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2021
Udløber:
17-06-2021
Kviknummer:
330667822
Jobtype:
Afløser
Arbejdsområde:
Reception/konference
Stillingsbetegnelse:
Receptionist
Erfaringer - I højere grad:
Kundeservice,
Koordination
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed