Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-07-2021

Piccolo - Vagtrmester, Tivoli Hotel & Congress Center - KøbenhavnKan du hjælpe vores gæster til rette med godt humør og stor hjælpsomhed?

 

I Arp-Hansen Hotel Group handler alting om at give gæsterne så god en oplevelse, at de føler sig hjemme. Som Bellman spiller du en meget vigtig rolle i at skabe den helt rigtige stemning. Med dit imødekommende værtsskab hjælper du gæsterne med at finde rundt, komme godt på plads i deres værelse og meget andet. Du kan se frem til et meget alsidigt job, hvor ingen dage er ens, og hvor du er omgivet af en masse gode kolleger i den helt særlige internationale hotelstemning.

Den første gæsterne møder og den sidste de siger farvel til

Som Bellman er din base midt i hotellets lobby, hvor du modtager gæster, byder velkommen og sørger for, at der altid er pænt og præsentabelt. Du er den første gæsterne møder og ofte den sidste, de siger farvel til. Du er klar og træder automatisk til, hvis du kan se, at nogle gæster har brug for hjælp. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Modtage gæster og byde dem velkommen
  • Hjælpe gæsterne med deres bagage modtage, registrere, udlevere og bære
  • Holde lobbyen pæn og præsentabel
  • Svare på spørgsmål fra gæsterne fx hjælp til at finde vej, offentlig transport etc.
  • Sørge for at vores displays altid er fyldt op med brochurer etc.
  • Hjælpe kollegerne i receptionen med stort og småt

Jobbet er en fantastisk mulighed for at prøve dig selv af i hotelverdenen. Bliver du lige så bidt af stemningen som os andre, er vi altid åbne for at tale om dine videre muligheder.

God fysik og stor lyst til at hjælpe andre mennesker

Der er ingen særlige krav til uddannelse, men det er en klar fordel, hvis du har noget erfaring fra café/restaurationsmiljøet. Det kan være, at du er mellem uddannelser og endnu ikke helt har besluttet dig.

Det vigtigste er, at du elsker at hjælpe andre mennesker, og at du har det godt med at være meget synlig og tilgængelig for gæster fra hele verden. Du skal kunne lytte, lære og bruge det du har lært til at træffe beslutninger på egen hånd. Du skal også trives med, at der hele tiden sker noget nyt. Derudover skal have en god fysik og kunne begå dig på engelsk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 4
1577 København V
Kontaktperson
Peter Sams 
Arni Magnussons Gade 4
1577 København V
Danmark
Tlf:
33389600
Praktisk information
Oprettet:
20-07-2021
Udløber:
19-08-2021
Kviknummer:
330749291
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Andet
Stillingsbetegnelse:
Vagtmester
Piccolo
Erfaringer - I højere grad:
Kundeservice
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed