Der er 
36
36
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Unique North A/S

Unique North A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 19-09-2018

Operations Manager B2B - Rejseoplevelser til Norden - Unique North A/S, AarhusVil du være med på en spændende rejse med Unique North sammen med et unikt team af kompetente, dedikerede og energiske kolleger, som kreerer unikke rejseoplevelser til Norden fra hovedkontoret i hjertet af Aarhus - så har du nu muligheden for at blive vores nye Operations Manager.

Omkring Unique North A/S
Unique North A/S arrangerer skræddersyede ferierejser i hele Norden for grupper og individuelle rejsende fra hele verden på B2B basis. Rejserne spænder bredt fra midnatssol og nordlys til UNESCO world heritage sites og ishoteller. Med kontorer i Aarhus, København og Berlin er vi nu en af Nordens førende incoming rejsearrangører.

Vi betragter os selv som en dynamisk og innovativ virksomhed med kort vej fra tanke til handling konstant på jagt efter måder at forbedre vores rejser og optimere vores processer på. Vi er forandringsvillige og har en varieret hverdag med en uformel tone.

Din profil
Som person er du struktureret med en udpræget ordenssans. Du har en positiv indstilling og har fokus på hver eneste detalje. Du har erfaring fra rejsebranchen - gerne i lignende stilling - og holder hovedet koldt, når bølgerne går højt, og er pligtopfyldende med en løsningsorienteret tankegang. Du er nysgerrig af natur, har viljen til at lære og evner at tænke selvstændigt. Du mestrer Officepakken, og kendskab til Navision er en fordel. Ellers er du en teamplayer, har en ærlig tilgang til opgaver og forstår at sætte kunden i centrum. Sidst men ikke mindst taler og skriver du flydende dansk og engelsk (gerne flere sprog som f.eks. tysk eller hollandsk).

Omkring jobbet
Du kommer til at indgå i vores operations team i Aarhus, som har ansvaret for, at de grupperejser, vi arrangerer, bliver gennemført til vores kunders fulde tilfredshed. Der er primært tale om kontorarbejde, som indbefatter alt fra organisering og bestilling til fremsendelse af rejsedokumentation, fakturering og controlling - med andre ord fra start til slut. Der er derfor omfattende kontakt med vores unikke netværk både på kundesiden og leverandørsiden.

Vi tilbyder
Stillingen, som er nyoprettet takket være øget aktivitet, er i udgangspunktet en fuldtidsstilling, men for den rette kandidat har vi mulighed for at være fleksible på dette område. Sommeren er vores højsæson. Løn efter kvalifikationer (inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring).

Opstart efter nærmere aftale.

Kontakt og ansøgning
Synes du det lyder interessant? Send din ansøgning til viceadm. direktør Peter Møller Laursen på e-mail: pml@uniquenorth.com snarest muligt. Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Yderligere oplysninger kan fås på www.uniquenorth.com eller ved henvendelse på tlf. +45 30 56 40 59Kontakt
Virksomhedsinformation
Unique North A/S
Grønnegade 2, 2. tv.
8000 Aarhus
Kontaktperson
Peter Møller Lauridsen
Grønnegade 2, 2. tv.
8000 Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-09-2018
Udløber:
19-10-2018
Kviknummer:
329881955
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Rejse/Turisme
Stillingsbetegnelse:
Operational Manager
Erfaringer - I højere grad:
Microsoft Office, bruger,
Service
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
BEST WESTERN Kryb-i-ly
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist:
20-07-2019
Restaurant BACCHUS
Odense, Fyn
Frist:
20-07-2019