Der er 
26
26
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-08-2019

Økonomimedarbejder (Indtægter/debitorer) - Kurhotel Skodsborg, SkodsborgVil du være en del af vores økonomiteam?

Mellem Dyrehaven og Øresund ligger Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor som gæst og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet. Kurhotel Skodsborg tilbyder deluxe hotel med 83 værelser, restauranter, spa og fitness, konference- og banquet facilitetter. For altid at kunne indfrie vores gæsters høje forventninger står der et serviceminded, motiveret og faglig kompetent team i drift 24 timer i døgnet, 7 dagen om ugen, 365 dage om året.

Kurhotel Skodsborg oplever en øget vækst og tilbyder nu en stilling som controller til vores økonomiteam bestående af i alt fire profiler med reference til CFO, Malene Sander. Teamet varetager i fællesskab alle økonomiopgaver for Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter, herunder lønbehandling for i alt ca. 200 ansatte. Vi lægger vægt på at levere på et højt fagligt niveau til rette tid, og ser det herudover som vores fornemmeste opgave at være en naturlig sparringspartner for hele huset.

Dine ansvarsområder:

  • Bogføring af kassekladder/indtægter fra lobby, restaurant og SPA samt udligning af betalinger
  • Registrering af forbrugte gavekort og afstemning heraf
  • Fakturering af eksterne lejere/service partnere
  • Rykning af debitorer
  • Bogføring af Spiseklub (medarbejderkantine) samt interne fordelinger
  • Periodisering af SPA/fitness abonnementer
  • Vedligeholdelse af anlægskartotek, herunder bogføring af afskrivninger på anlægsaktiver
  • Afstemninger

Vi forventer, at du:
Vi forventer, at du har min. 4 års erfaring fra en økonomifunktion, hvor du har siddet med tilsvarende arbejdsopgaver. Du har stor erfaring med bogføring og udarbejdelse af afstemninger.

Du er udadvendt og opsøger selv dialog med dine kolleger i økonomiteamet såvel som øvrige kolleger i andre funktioner. Du er en teamplayer og kan se værdien i at vi hjælper hinanden og byder ind med vores kompetencer for sammen at levere de bedst mulige resultater.

Du er ambitiøs og tager ansvar for løsning af egne opgaver, såvel som økonomiopgaver generelt. Når en opgave ligger hos dig, er der tryghed om levering inden for den aftalte tid og i rette kvalitet.

Branchekendskab en fordel men ingen forudsætning.

Da Kurhotel Skodsborg anvender en bred vifte af IT systemer, der i større eller mindre grad har sammenhæng til økonomiregistreringerne i Navision og Lessor, er det vigtigt at du besidder en generel god systemforståelse.
 
Yderligere information:
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Ansøgning og CV sendes senest den 10. september 2019. Ansøgning og CV skal sendes via vores link på denne side. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Malene Sander, 2075 3296. Relevante kandidater kaldes til samtale løbende, og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Kurhotel Skodsborg Det naturlige hotelvalg

Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel. Vi præsenterer os med nordisk livskvalitet, en skøn beliggenhed og dyrker skønhed i basis naturlighed, enkelthed, sundhed, velvære og ro. Vi arbejder bevidst og systematisk for et godt og sundt arbejdsmiljø, som fremmer vores medarbejderes og derved hotellets udvikling.

Vi giver en oprigtig personlig service og tilbyder en holistisk tilgang til det gode og sunde liv.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Praktisk information
Oprettet:
23-08-2019
Udløber:
10-09-2019
Kviknummer:
330077608
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Andet
Stillingsbetegnelse:
Økonomimedarbejder
Erfaringer - I højere grad:
Bogføring,
Fakturering, økonomi,
Debitorkontrol,
Afstemning
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
BARON Danmark A/S
Syd- og Sønderjylland
Frist:
16-10-2019
Quality Hotel Høje Tåstrup
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
17-10-2019