Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-07-2021

Morgenkok, Tivoli Hotel - KøbenhavnVil du udvikle dig i et meget varieret job blandt super kolleger?
Har du overblik og fokus til at lave lækker mad til vores mange morgengæster? Kunne du samtidig tænke dig at blive del af en helt særlig arbejdsplads, hvor du er omgivet af fantastiske kolleger fra hele verden? Et sted, hvor du både kan lære og udvikle dig og være med til at give en masse mennesker gode oplevelser? Er svaret ja, så får du det ikke bedre end hos os.

Morgenmad

Som morgenkok er dit overordnede mål at give vores gæster en god start på dagen med en lækker morgenmad. Det gør du ved at tilberede lækre menuer og ved at være vores smilende og imødekommende ansigt udadtil. Du kommer til at:

  • Forberede og tilberede mad til vores morgenbuffeter i ensartet kvalitet, samt være ansigtet ud ad til i vores åbne Executive Breakfast køkken.
  • Være med til at assistere ved buffeten, eller lave ala carte omeletter i Executive Breakfast.

Oplære elever og praktikanter
Svare på spørgsmål fra gæsterne omkring maden og råvarerne
Hos os sætter vi en ære i, at du hele tiden lærer og udvikler dig. Du kommer derfor til at rykke rundt, så du arbejder med både buffet og ala carte morgermad. Ønsker du på et tidspunkt at skifte rolle, er vi åbne for det og klar til at støtte dig med fx kurser og uddannelse. Med vores mange meget forskellige hoteller er der masser af muligheder i Arp-Hansen Hotel Group.

Interesse for madlavning og stor lyst til at lære

Om du er uddannet kok er ikke afgørende. Det er din personlighed, der gør forskellen hos os. Du skal have interesse for madlavning og stor lyst til at lære nyt og udvikle dig.

Som morgenkok er det også meget vigtigt, at du er god til at planlægge dit arbejde, og arbejde alene og i teams du skal kunne producere mange anretninger på relativt kort tid. Derudover skal du kunne begå dig på engelsk og være åben for at samarbejde med kolleger fra hele verden.

Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning!

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 4
1577 København V
Kontaktperson
Phillip Morrison 
Arni Magnussons Gade 4
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-07-2021
Udløber:
19-08-2021
Kviknummer:
330749260
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Køkken
Stillingsbetegnelse:
Kok
Morgenkok
Erfaringer - I højere grad:
Gastronomi
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed