Der er 
1.437
1.437
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
LEGOLAND

LEGOLAND

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 14-09-2021

LEGOLAND søger erfaren F&B Supervisor til parkens spisesteder - Billund

Vi spiste i LEGOLAND, det kan virkeligt anbefales maden var super lækker, og medarbejderne gjorde oplevelsen til noget helt særligt

Er det dig, som vil sikre, at alle vores gæster får denne mindeværdige spiseoplevelse i LEGOLAND? Har du ledererfaring fra en kæderestauration eller familierestaurant? Og har du kompetencerne og lysten til at indgå i ledelsen af parkens spisesteder og vores mange sæsonmedarbejdere? Så er du den helt rigtige F&B Supervisor til en fastansættelse i LEGOLAND.

I F&B er vi et stærkt hold af dygtige og dedikerede medarbejdere, som sammen med ca. 500  sæsonmedarbejdere sikrer gode spiseoplevelser på vores 38 restauranter og salgssteder, herunder á la carte og buffeter. I tæt samarbejde med Head of F&B og dine supervisor-kolleger bliver din primære opgave drifts- og salgsmæssigt ansvar for en del af parkens spisesteder, hvor du med overblik og energi motiverer både team-koordinatorer og sæsonmedarbejdere til at levere resultater og service i verdensklasse.

Head of F&B Jacob Søborg fortæller om jobbet: Mit team og jeg sætter altid en ære i at nå vores ambitiøse mål, og vores stærke kultur i F&B hjælper os til at nå resultaterne og levere lækker mad og unik service, ikke mindst til vores mindste gæster. Vi arbejder med økologi og bæredygtighed, for et besøg på spisestederne i LEGOLAND skal være en uforglemmelig oplevelse.

Som daglig leder i driften forventer vi, at du er meget synlig over for dine medarbejdere og altid går forrest, så vi alle leverer gæsteservice i verdensklasse. I vores branche er to dage aldrig ens; der er fart på, og man skal trives med mange bolde i luften samtidigt. Vigtigste opgaver i dagligdagen er at:
- sikre, at dine salgssteder leverer aftalte mål indenfor service, kvalitet og omsætning
- optimere processer og den daglige drift
- kontinuerligt sikre kvalitet, kvantitet og ensartethed i maden, og at procedurer bliver fulgt
- deltage i rekruttering af nye sæsonmedarbejdere
- træne og uddanne sæsonmedarbejderne i salg, mersalg, produktion og fantastisk gæsteservice

Din baggrund for at søge jobbet er optimalt ledererfaring fra en kæderestauration f.eks. familierestaurant eller en fastfood restaurant med fokus på salg og service, ensartethed i kvalitet og konstant høj og sikker leverance.

For at lykkes i jobbet, skal du også gerne være:
- udadvendt og motiveres af at nå resultater gennem teams
- konsistent og tålmodig i din ledelsesstil og motivere til at yde unik service
- struktureret og besidde et højt drive, så du kan navigere i et travlt miljø
- en god kommunikator med forståelse for kultur og forskellige aldersgrupper
- god til engelsk og have erfaring med Officepakken

Jacob Søborg fortsætter: I F&B får du en sjov, afvekslende og spændende arbejdsdag med spændende udfordringer og gode kolleger. I mit team arbejder vi sammen om at lykkes, og med godt humør og kollegaskab vil du passe rigtigt godt ind i vores afdeling.

Der er tale om fastansættelse i en fuldtidsstilling med mulighed for ansvar og personlig og faglig udvikling. I stillingen indgår aften og weekendarbejde, hvor du vil være en del af afdelingens vagtplan.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of F&B Jacob Søborg på 5157 9096. Vi screener løbende ansøgningerne og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kandidat, så send din ansøgning med det samme via nedenstående link.


Kontakt
Virksomhedsinformation
LEGOLAND
Åstsvej 10
7190 Billund
Kontaktperson
Jacob Søborg Clarke
Åstsvej 10
7190 Billund
Danmark
Tlf:
5157 9096
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2021
Udløber:
14-10-2021
Kviknummer:
330826996
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Køkken,
Restaurant/Service,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Supervisor
F&B medarbejder
Erfaringer - I højere grad:
Koordination,
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed