Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Trinity Hotel og Konference Center

Trinity Hotel og Konference Center

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 09-07-2021

KØKKENCHEF SØGES TIL TRINITY HOTEL & KONFERENCE CENTER



Fantastisk spændende og udfordrende job for personen med de helt rette kvalifikationer.
Et  job med direkte reference til F & B Chefen.

Vi søger den rette kandidat, der kan være med til at føre Trinity Hotel og Konference Center videre på den succesfulde gastronomiske rejse der allerede er startet og som du, kan få chancen for at være med til at præge og videreudvikle.

Vi søger en blændende dygtig køkkenchef til at lede vores fantastiske køkkenteam. Du brænder for gastronomi, økologi, bæredygtighed og kvalitet. Og du formår, at få hele teamet involveret til at tage ansvar og bidrage med kreativitet. Vi tror nemlig på; at glade kokke, laver god mad!

Trinity tilbyder:

  • en fast stilling på en velrenommeret og solid arbejdsplads i vækst.
  • udfordrende og spændende arbejdsopgaver blandt kompetente kollegaer.
  • gode kolleger, hvor god arbejdslyst i hverdagen er en vigtig faktor.
  • løn i henhold til kvalifikationer, pension og gode ansættelsesforhold i øvrigt.
  • mulighed for personlig udvikling.
  • tiltrædelse snarest muligt; vi venter dog gerne på den helt rigtige medarbejder.

Arbejdsopgaver:

  • Lede køkkenet på en involverende og motiverende måde
  • Bistå i udvikling af menuer og spændende koncepter
  • Skal kunne kalkultionsberegne, have god økonomisk sans og gerne administrative evner
  • Planlægning og indkøb af råvarer
  • Vagtplanlægning for køkkenpersonalet
  • Tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere
  • Sikre tværfaglig samarbejde og kommunikation med tjenerstab og reception

Vi forventer, at du:

  • Som min. er faglært uddannet kok
  • har erfaring som souschef eller køkkenchef
  • har erfaring med afvikling af både a la carte, selskaber og gerne hotelkøkken
  • har et godt drive og overblik i et travlt køkken.
  • brænder for velsmagende moderne dansk gastronomi
  • har omtanke for råvarer og indkøb

Spørgsmål kan rettes til F&B Chef Stig Hansen mobil: 23 21 68 70, mail: sha@trinity.dk

Ansøgning sendes snarest muligt pr. mail til job@trinity.dk med beskrivelse af dine tidligere erfaringer inden for branchen, gerne anbefalinger, referencer og foto.

 

Om Trinity Hotel & Konference Center
Trinity Hotel & Konference Center er et klassisk 4-stjernet hotel- og konferencecenter og er centralt beliggende i naturskønt område med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Trinity er kendt for sin høje kundetilfredshed. Med en konferencekapacitet op til 650 gæster, 37 topmoderne mødelokaler, og 151 velindrettede værelser, Restaurant Lillebælt og brasserie G med et højt gastronomisk niveau, er Trinity det største hotel- & konferencecenter i Fredericia. Trinity Hotel & Konference Center A/S ejes 100% af Krifa.


Kontakt
Kontaktperson
Stig Hansen 
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia
Danmark
Tlf:
23 21 68 70
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2021
Udløber:
08-08-2021
Kviknummer:
330737289
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Køkken,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Køkkenchef
Erfaringer - I højere grad:
Gastronomi,
Á la carte,
Banket,
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed