Der er 
423
423
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm

|
Vestjylland
|
Indrykket 10-08-2020

Køkkenchef, MONTRA Hotel HanstholmDine idéer og initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling.
Du tilbydes fri uniform, hjemme-PC og andre goder.

Din profil
Du er som minimum uddannet kok, har arbejdet evt. som souschef eller køkkenchef i nogle år, og har erfaring med afvikling af større selskaber, a la carte gerne fra lignende forretninger. Du er kreativ og har sans for kvalitet, og er et udpræget ordensmenneske. Nøgleordene i din karriere er, gastronomi, udvikling, hygiejne, køkkenprocent, ansvar og fordeling. Du har god forretningsmæssig indsigt og gerne med administrative evner.

Jobbet
Et spændende job, med mange muligheder. Med reference til hotelchefen, for du ansvaret for hele køkkendriften, herunder 3-5 kokke inkl. elever, varebestilling til á la carte- og selskabs kort, vagtplanering, og skal videreudvikle det bestående.

Du får medindflydelse på, markedsføringsaktiviteter indenfor F&B, samt personligt at udvikle á la carte- og selskabskort.

Du tilbydes
En spændende, personlig og faglig udfordring i en solid og velrenommeret hotelvirksomhed. Mulighed for sparring med sidestillede kollegaer i kæden. Du bliver en del af en engageret organisation med et dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme og initiativ er nøgleord, og hvor fundamentet for opgaveløsningen er frihed under ansvar og selvstændighed. Attraktiv lønpakke med fri uniform, hjemme PC og friophold. Øvrige ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt. Du skal kunne tiltræde snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i ovennævnte job, skal du sende skriftlig ansøgning med relevante bilag & billede, til Dir. Thomas Weifenbach Jensen twj@montrahotel.dk
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas på 2814 8333.

Montra Hotels

Fire 4-stjernede hoteller i naturskønne omgivelser.
Montra Hotels er fire fantastiske hoteller og kroer i Danmark. Hvert enkelt hotel har gennemgået en omfattende renovering og er nu et 4-stjernet luksushotel i Jylland, som byder på smukke, rolige og luksuriøse rammer. Vores fire hoteller i Jylland ligger placeret i Hanstholm, Hirtshals, Sabro og Odder.


https://montrahotels.dk/


Kontakt
Virksomhedsinformation
Montra Hotel Hanstholm
Christian Hansensvej 2
7730 Hanstholm
Tlf:
97961044
Kontaktperson
Thomas Weifenbach Jensen
Christian Hansensvej 2
7730 Hanstholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2020
Udløber:
09-09-2020
Kviknummer:
330326031
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Køkken,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Køkkenchef
Erfaringer - I højere grad:
Gastronomi,
Á la carte,
Køkkenledelse,
Banket
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
Hotel Vejlefjord
Syd- og Sønderjylland
Frist:
30-11-2020
Zleep Hotels A/S
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
13-12-2020