Der er 
1.564
1.564
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Charlottehaven A/S

Charlottehaven A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 12-07-2021

Køkkenchef, Charlottehaven - København
Køkkenchef der også brænder for god mad, ledelse og trivsel.


Charlottehaven i København leder efter en motiverende, serviceorienteret og dygtig køkkenchef
Vi ser dig som en talentfuld, stolt og seriøs håndværker der ikke blot er videnbegærelig, men også en ambitiøs gastronom.

Charlottehaven er et eksklusivt professionelt drevet lejlighedshotel, centralt placeret på Østerbro i København. Udover lejlighederne har hotellet Cafè (Restaurant), Health Club, konferencefaciliteter og selskablokaler. Læs mere på vores hjemmeside www.charlottehaven.com

Vores køkken serverer mad til sultne og forventningsfulde gæster hele dagen. Startende med morgenmad og brunch efterfulgt af frokost og middag. Vores gæster popper ind fra gaden, bor i vores lejligheder, er medlemmer af vores Health Club eller deltager i møder, konferencer og selskaber. Vi ved godt, at vi derfor må forvente, at du ikke blot er en dygtig gastronom og leder, men også er økonomisk velbevandret. Vi ønsker at blive meget bedre til det vi gør, derfor skal du have ambitoner om sammen med det øvrige personale at løfte niveauet i Charlottehaven.

Jobbet
I dagligdagen sparre du med- og referer til hotellets Driftschef. Det forventes at du går med i vagtplanen og at der vil være skiftende arbejdstider, som du naturligvis planlægger og strukturer i henhold til hotellets aktiviteter.

Det er afgørende at du sammen med dit team sikre at hotellets gæster får en spændende oplevelse.

Dine primære opgaver vil være:

  • At lede og fordele arbejdet i køkkenet
  • Egne økonomiske nøgletal
  • Egenkontrol
  • Indkøb og menuplanlægning
  • Administrative opgaver
  • Trivsel af egen afdeling og samarbejdet på tværs
  • Sikre afviklingen
  • Sikre produktionen samt kvalitetskontrol
  • Sikre Charlottehavens høje standard for gæstetilfredshed

Kvalifikationer
Du er naturligvis udlært kok og har respekt for god og anerkendende ledelse. Du har erfaring med a la carte og konference- og selskabsforplejning. Du sikrer kvalitet og går ikke på kompromis. Du ser frem og er nysgerrig på udvikling/forbedring af nye koncepter. I stillingen vil der være mange at kommunikere med, derfor er det vigtig at du er god til både at lytte og kommunikere lytningen og kommunikationen er med både dine nære medarbejdere, men også med dine kollegaer og hotellets direktør.
Din faglige ballast gør dig i stand til at bevare overblikket over de mange områder køkkenet dækker (café/restaurant, konference, selskaber, morgenmad, room-service og ikke mindst personalemad).

For at holde styr på det hele, ser vi gerne du som minimum er på brugerniveau med it-systemer og vant til at arbejde med dem.

Som person er du ansvarsbevidst, har en stærk personlighed, er innovativ og har en konstant træben efter altid at levere.

Du tilbydes
En personlig og faglig udfordring på en levende arbejdsplads, hvor frihed under ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er bærende elementer i hverdagen. Der vil blive stillet store krav til din indsats, til gengæld vil dine kollegaer og virksomheden gøre alt for, at du får succes indenfor en meget spændende hotel-virksomhed.

Løn og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Vi tilbyder en midlertidig bolig (maks 3 måneder) for den rette kandidat.

Ansøgning
Vi glæder os til at invitere dig ind i vores univers. Søg gerne stillingen via nedenstående link eller på mail kv@charlottehaven.com. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette.

Ønsker du flere oplysninger kan du kontakte Charlottehaven, Driftschef Kristian Vøttrup på
tlf: +45 35 27 15 00.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Charlottehaven A/S
Hjærringgade 12C
2100 København Ø
Tlf:
+45 35 27 15 00
Kontaktperson
Kristian Vøttrup 
Hjærringgade 12C
2100 København Ø
Danmark
Tlf:
+45 35 27 15 00
Praktisk information
Oprettet:
12-07-2021
Udløber:
11-08-2021
Kviknummer:
330740420
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Køkken,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Køkkenchef
Erfaringer - I højere grad:
Á la carte,
Køkkenledelse,
Banket
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed