Der er 
28
28
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Restaurant BACCHUS

Restaurant BACCHUS

|
Fyn
|
Indrykket 22-07-2019

Gourmetkok / Souschef - Restaurant BACCHUS, Odense



Restaurant Bacchus er udnævnt som Årets Bistro/Brasserie i Danmark 2017.

På Restaurant Bacchus sætter vi gæsten i centrum, og vi fokuserer på gastronomi, gode vine og ikke mindst hyggelige omgivelser og uhøjtidelig stemning.

I køkkenet arbejdes der på at lave lokalt, ærligt og let mad med et fransk islæt. Vi har høje forventninger til os selv, og arbejder altid på at lave et sublimt produkt.

Vi er et lille ungt team, der arbejder sammen på tværs af faggrænser og har fokus på, at alle er med, og at alle har det godt sammen.

Du er:

  • Glad, udadvendt.
  • Serviceminded, idérig og meget detaljeorienteret.
  • En dygtig kok der altid stræber efter det perfekte.
  • Du arbejder engageret og målrettet.
  • Du bor gerne på Fyn.

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet kok og har erfaring fra lignende job.

Vi kan tilbyde:

  • En spændende kokkestilling, hvor du vil komme til at arbejde med á la carte og mindre selskaber
  • En fornuftig arbejdsbyrde.
  • Ordnede løn- og ansættelsesforhold.
  • En sjov og udfordrende arbejdsplads.

Hvis du ønsker flere oplysninger om jobbet, eller aftale jobsamtale, kontakt Stephane Libourel på 23 37 00 04.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Restaurant BACCHUS
Vestergade 96
5000 Odense
Tlf:
23 37 00 04
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2019
Udløber:
12-08-2019
Kviknummer:
330062582
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Køkken,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Souschef
Kok
Erfaringer - I højere grad:
Gastronomi,
Á la carte,
Restaurant,
Banket
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
Kurhotel Skodsborg
Nærum, Storkøbenhavn
Frist:
22-09-2019
Kurhotel Skodsborg
Nærum, Storkøbenhavn
Frist:
10-09-2019