Der er 
28
28
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Phoenix

Phoenix

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-02-2019

Front Office & Guest Relation Manager - Hotel Phoenix Copenhagen, KøbenhavnVi søger en detaljeorienteret og serviceminded Front Office & Guest Relation Manager til Phoenix Copenhagen med tiltrædelse 1. marts, 2019 
 
Brænder du for at skabe unikke gæsteopleveler, at lede et ambitiøst og rutineret team samt at skabe gæstetilfredshed på højt niveau, så er denne stilling lige dig.
 
Du har fremragende kommunikationsevner, en stærk arbejdsmoral, er kreativ og stræber efter altid at gøre en forskel.  Du elsker at mingle med gæsterne, analysere gæstefeedback og hele tiden sætte nye mål for dig selv og teamet. 
 
Du vil være ansvarlig for et team på 25 medarbejdere receptionister, elever, vagtmestre og natportierer et team, som skal du skal lede og udvikle med henblik på altid at yde den ultimative gæsteservice. Du vil indgå i hotellets ledergruppe.
 
Phoenix Copenhagen er et 4-stjernet luksushotel med 213 værelser og suiter, restaurant og konferencefaciliteter. Phoenix Copenhagen er et historisk hotel med atmosfære og stemning beliggende på en af København bedste adresser.
 
Vi er et sammentømret team med høj anciennitet, og vi ved, at det er sammenhold og samarbejde, der gør forskellen, når det gælder om levere den perfekte gæsteoplevelse.
 

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns helt nye luksus hostel, Steel House Copenhagen. Arp-Hansen Hotel Group dækker cirka 22% af værelseskapaciteten i København og råder desuden over 100 møde- og konferencelokaler samt én kongressal.

NYHED: Hos Arp-Hansen Hotel Group har vi i oktober 2018 åbnet et nyt Wakeup hotel på en særdeles central beliggenhed. Det nye hotel er på 585 værelser og ligger på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge. 

Arp-Hansen Hotel Group har i alt 4.350 værelser i København og Aarhus.
MÅLSÆTNING: At være blandt de bedste i branchen, når det gælder kvalitet og service, samt tilfredshed hos gæster og medarbejdere.
STRATEGI: At udvikle og drive spændende hotelprojekter.
FILOSOFI: Unikke bygninger unik beliggenhed unikke hoteller på de bedste adresser.

VÆRDIGRUNDLAG: Tillid nærvær vilje til nyskabelse.

Hjemmeside: www.arp-hansen.dk

Kontakt os
Julie Heinen
Direktør
33959500


Kontakt
Virksomhedsinformation
Phoenix
Bredgade 36
1260 København K
Tlf:
+45 33 95 33 95 00
Praktisk information
Oprettet:
10-02-2019
Udløber:
15-02-2019
Kviknummer:
329938861
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Reception/konference,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Front Office Manager
Erfaringer - I højere grad:
Reception,
Kundeservice,
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
Kurhotel Skodsborg
Nærum, Storkøbenhavn
Frist:
22-09-2019
Kurhotel Skodsborg
Nærum, Storkøbenhavn
Frist:
10-09-2019