Der er 
37
37
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Zleep Hotel Kolding

Zleep Hotel Kolding

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 14-10-2019

Forpagter til restaurant - Zleep Hotel KoldingDrømmer du om at drive selvstændigt køkken?

 

Nu kan du blive forpagter til din helt egen restaurant, og du bestemmer selv, hvilket madkoncept din forretning skal bygges op omkring.

Du får fri råderet over et stort køkken med lille kontor, restaurant og bar med plads til ca. 60 spisende gæster. Møde- og banketfaciliteter, 3 lokaler i forskellige størrelse med plads op til 150 personer. Inkluderet i forpagtningen er al køkkeninventar samt inventar til restaurant og mødefaciliteter. Du skal med andre ord ikke have urimeligt mange penge op af lommen. Forpagtningen er på virkelig fine vilkår og oplagt til dig, der drømmer om at starte virksomhed.

I centrum af Kolding og ud til grønne områder finder du Zleep Hotel Kolding en lille perle af et hotel. Vi søger en engageret og dygtig forpagter til hotellets køkken og restaurant. Forpagtningen er fleksibel, og mulighederne er virkelig mange. Hvorfor ikke tage springet og forpagte din egen restaurant? Du kan gøre den til din helt egen, og navnet bestemmer du naturligvis selv. Desuden medfølger attraktive udearealer.

Med forpagtningen får du rig mulighed for at bygge din forretning op omkring:

  • A la carte
  • Catering til arrangementer, firmafrokoster m.v.
  • Take away
  • Selskaber
  • Events - det være sig daglige, ugentligt eller månedlige events til firmaer eller private gæster
  • Konferencer & møder

Valget er dit, og for den rigtige er mulighederne mange.
Da hotel og restaurant er under samme tag, vil du opleve gode synergier. Du vil kunne drage stor fordel af både hotellets gæster og hotellets engagerede medarbejdere. Vi hjælper altid hinanden.

Zleep Hotel Kolding er, som sagt, beliggende centralt i Kolding, tæt ved banegården i grønne områder. Hotellet har 71 værelser og ca. 16.000 årlige overnatninger samt stor gratis parkeringsplads.

Har du spørgsmål til forpagtningen, kan du kontakte Ulrik Guldborg, Hotel Manager på +45 5157 8717 eller Jytte Vestergaard, Director of Operations på +45 6116 1336.

Har du lyst til at se herlighederne og hvilke muligheder det kan skabe, så viser Ulrik hellere end gerne restauranten og arealerne frem. Kontakt blot Ulrik på nummeret ovenfor.
 
Ønsker du at søge denne spændende mulighed, bedes du venligst fremsende dit CV, et vellignende foto samt en kortfattet ansøgning via nedenstående link. Til orientering afholder vi løbende samtaler.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Zleep Hotels A/S
Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris. I dag består hotelkæden af 11 hoteller i Danmark og et i Sverige, og tre nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.

Udover Zleep Hotels omfatter paraplyvirksomheden, Deutsche Hospitality, fire kendte hotelmærker. Steigenberger Hotels and Resorts opererer 60 hoteller i historiske bygningsværker og i livlige byområder og på resorterne tilbydes sundhedsoaser i naturlige omgivelser. MAXX by Steigenberger er et nyt, karismatisk koncept med fokus på det essentielle i overensstemmelse med mottoet MAXXimize your stay. Jaz in the City branded afspejler storbyens livsstil og trækker på lokal musik og kultur. IntercityHotel opererer 40 moderne, mid-scale hoteller, der alle er placeret i gåafstand til togstationer eller lufthavne.
 


Kontakt
Virksomhedsinformation
Zleep Hotel Kolding
Grønningen 2
6000 Kolding
Praktisk information
Oprettet:
14-10-2019
Udløber:
13-11-2019
Kviknummer:
330106553
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Andet,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Restaurantchef
Køkkenchef
F & B Manager
Erfaringer - I højere grad:
Gastronomi,
Restaurant,
Køkkenledelse,
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
Wakeup Aarhus
Aarhus, Østjylland
Frist:
05-01-2020
BioTrans Nordic ApS
Odense, Fyn
Frist:
04-01-2020