Der er 
26
26
 ledige stillinger på headahead.dk
Gem annonce
Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-09-2019

Controller - Kurhotel Skodsborg, SkodsborgVil du være en del af vores økonomiteam?
Mellem Dyrehaven og Øresund ligger Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor som gæst og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet. Kurhotel Skodsborg tilbyder deluxe hotel med 83 værelser, restauranter, spa og fitness, konference- og banquet facilietter. For altid at kunne indfrie vores gæsters høje forventninger står der et serviceminded, motiveret og faglig kompetent team i drift 24 timer i døgnet, 7 dagen om ugen, 365 dage om året.

Kurhotel Skodsborg oplever en øget vækst og tilbyder nu en stilling som controller til vores økonomiteam bestående af i alt fire profiler med reference til CFO, Malene Sander. Teamet varetager i fællesskab alle økonomiopgaver for Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter, herunder lønbehandling for i alt ca. 200 ansatte. Vi lægger vægt på at levere på et højt fagligt niveau til rette tid, og ser det herudover som vores fornemmeste opgave at være en naturlig sparringspartner for hele huset.

Dine ansvarsområder:

 • Sikre efterlevelse af gældende lovgivning med særlig fokus på korrekt momsbehandling for de enkelte områder
 • Selvstændig løsning af diverse ad hoc opgaver/projekter
 • Deltagelse i den daglige drift i økonomiafdelingen på et mere overordnet niveau
 • Ansvarlig for månedsluk og udarbejdelse af månedsrapportering
 • Controlling og løbende dialog med afdelingschefer og ledelse
 • Optimering og digitalisering af forretningsgange
 • Udarbejdelse af årsregnskab samt skatteberegning
 • Assistere ved udarbejdelse af budgetter og forecasts
 • Udarbejdelse af likviditetsbudgetter og opfølgning
 • Løbende dialog med bank og revisor
 • Deltage i implementering af BI system i 2020

Vi forventer, at du:
Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund som HD(R) eller cand.merc. Du har et godt overblik over de lovgivningsmæssige rammer for selskaber såvel som erfaring med hands-on opgaveudførelse i en økonomifunktion. Måske har du længere erfaring fra en lignende rolle - måske arbejder du i et revisionshus, og ønsker nu at prøve kræfter med opgaver på den anden side af bordet. Mulighederne er mange - det vigtigste er at du har en stærk økonomisk faglighed og at du har lyst til at være en del af en hverdag, hvor Kurhotel Skodsborgs gæster er omdrejningspunktet for os alle.
Du er udadvendt og opsøger selv dialog med dine kolleger i økonomiteamet såvel som øvrige kolleger i andre funktioner. Du er en teamplayer og kan se værdien af, at vi hjælper hinanden og byder ind med vores kompetencer for sammen at levere de bedst mulige resultater.

Du er ambitiøs og tager ansvar for løsning af egne opgaver, såvel som økonomiopgaver generelt. Når en opgave ligger hos dig, er der tryghed om levering inden for den aftalte tid og i rette kvalitet.

Branchekendskab en fordel men ingen forudsætning.

Da Kurhotel Skodsborg anvender en bred vifte af IT systemer, der i større eller mindre grad har sammenhæng til økonomiregistreringerne i Navision og Lessor, er det vigtigt at du besidder en generel god systemforståelse.
 
Yderligere information:
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Ansøgning og CV skal sendes via vores link på denne side. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Malene Sander, 2075 3296. Relevante kandidater kaldes til samtale løbende, og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om virksomheden
Om Kurhotel Skodsborg Det naturlige hotelvalg

Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel. Vi præsenterer os med nordisk livskvalitet, en skøn beliggenhed og dyrker skønhed i basis naturlighed, enkelthed, sundhed, velvære og ro. Vi arbejder bevidst og systematisk for et godt og sundt arbejdsmiljø, som fremmer vores medarbejderes og derved hotellets udvikling.

Vi giver en oprigtig personlig service og tilbyder en holistisk tilgang til det gode og sunde liv.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
330094854
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Andet,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Controller
Erfaringer - I højere grad:
Budget,
Skat,
Controlling, økonomi,
Moms,
Månedsrapporter,
Forecast, økonomi
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
BC Hospitality Group A/S
København, Storkøbenhavn
Frist:
27-10-2019
Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-11-2019