Der er 
26
26
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-08-2019

Controller - Kurhotel Skodsborg, SkodsborgVil du være en del af vores økonomiteam?

Mellem Dyrehaven og Øresund ligger Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor som gæst og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet. Kurhotel Skodsborg tilbyder deluxe hotel med 83 værelser, restauranter, spa og fitness, konference- og banquet facilietter. For altid at kunne indfrie vores gæsters høje forventninger står der et serviceminded, motiveret og faglig kompetent team i drift 24 timer i døgnet, 7 dagen om ugen, 365 dage om året.

Kurhotel Skodsborg oplever en øget vækst og tilbyder nu en stilling som controller til vores økonomiteam bestående af i alt fire profiler med reference til CFO, Malene Sander. Teamet varetager i fællesskab alle økonomiopgaver for Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter, herunder lønbehandling for i alt ca. 200 ansatte. Vi lægger vægt på at levere på et højt fagligt niveau til rette tid, og ser det herudover som vores fornemmeste opgave at være en naturlig sparringspartner for hele huset.


Dine ansvarsområder:

  • Controlling og løbende dialog med afdelingschefer og ledelse
  • Moms og skatteforhold
  • Løbende dialog med bank og revisor
  • Løsning af diverse ad hoc opgaver
  • Deltagelse i den daglige drift i økonomiafdelingen
  • Ansvarlig for månedsluk og udarbejdelse af månedsrapportering
  • Assistere ved udarbejdelse af budgetter og forecasts
  • Optimering og digitalisering af forretningsgange
  • Deltage i implementering af BI system i 2020

Vi forventer, at du:
Vi forventer, at du har min. 5 års erfaring fra en økonomifunktion, herunder erfaring fra en rolle som controller. Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund som HD(R) eller cand.merc. Du har et godt overblik over de lovgivningsmæssige rammer for selskaber såvel som erfaring med hands-on opgaveudførelse i en økonomifunktion.

Du er udadvendt og opsøger selv dialog med dine kolleger i økonomiteamet såvel som øvrige kolleger i andre funktioner. Du er en teamplayer og kan se værdien af, at vi hjælper hinanden og byder ind med vores kompetencer for sammen at levere de bedst mulige resultater.

Du er ambitiøs og tager ansvar for løsning af egne opgaver, såvel som økonomiopgaver generelt. Når en opgave ligger hos dig, er der tryghed om levering inden for den aftalte tid og i rette kvalitet.

Branchekendskab en fordel men ingen forudsætning.

Da Kurhotel Skodsborg anvender en bred vifte af IT systemer, der i større eller mindre grad har sammenhæng til økonomiregistreringerne i Navision og Lessor, er det vigtigt at du besidder en generel god systemforståelse.
 
Yderligere information:
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Ansøgning og CV sendes senest den 10. september 2019. Ansøgning og CV skal sendes via vores link på denne side. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Malene Sander, 2075 3296. Relevante kandidater kaldes til samtale løbende, og stillingen kan derfor besættes inden fristens udløb.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Kurhotel Skodsborg Det naturlige hotelvalg

Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel. Vi præsenterer os med nordisk livskvalitet, en skøn beliggenhed og dyrker skønhed i basis naturlighed, enkelthed, sundhed, velvære og ro. Vi arbejder bevidst og systematisk for et godt og sundt arbejdsmiljø, som fremmer vores medarbejderes og derved hotellets udvikling.

Vi giver en oprigtig personlig service og tilbyder en holistisk tilgang til det gode og sunde liv.


Kontakt
Virksomhedsinformation
Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Praktisk information
Oprettet:
23-08-2019
Udløber:
22-09-2019
Kviknummer:
330077606
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Andet,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Controller
Erfaringer - I højere grad:
Budget,
Skat,
Controlling, økonomi,
Moms,
Månedsrapporter,
Forecast, økonomi
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Lignende job
BARON Danmark A/S
Syd- og Sønderjylland
Frist:
16-10-2019
Quality Hotel Høje Tåstrup
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
17-10-2019