Der er 
1.437
1.437
 ledige stillinger på headahead.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Restaurant Remouladen

Restaurant Remouladen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 25-08-2021

Assisterende restaurantchef & sommelier - Restaurant Remouladen, Vejle

Til Remouladen en af Jyllands mest travle og veldrevne restauranter på højt niveau søger vi lige nu en assisterende restaurantchef og sommelier

Du, skal indgå i vores dygtige lederteam og være restaurantchefen højre hånd. Vi tilbyder en spændende lederstilling med masser af ansvar og udviklingsmuligheder i trygge rammer i et team, hvor godt samarbejde og arbejdsmiljø vægtes meget højt.

Som assisterende restaurantchef vil du have ansvaret for den daglige drift af restauranten, når restaurantchefen ikke er der det er dig, der skal lede og fordele og være forretningens ansigt udadtil.

Vi søger en kollega, der på den ene side har erfaring og overblik og er vant til at håndtere seatings af mange gæster i flere seats med fokus på optimal drift, men som samtidig er en dedikeret og dygtig fagmand og sommelier.

Et af dine vigtigste ansvarsområder ud over den daglige drift vil være ansvaret for vores spændende vinkort med gode vine fra det meste af Verden. Du får en høj grad af frihed til at passe og udvikle vinkortet, du kommer til at have den daglige kontakt med mange forskellige importører og skal også sørge for løbende at lave vinmenuer til vores skiftende sæsonmenuer.

Du skal både have en stor faglig viden, men også være en dygtig købmand der forstår at handle ind til de rigtige priser og have konstant fokus på bruttoavancen.

Remouladen er en stor arbejdsplads ca. 15 fuldtidsansatte kokke, tjenere, sommelierer, kokkeelever samt en masse dygtige reservetjenere.

Du skal som en del af lederteamet forstå at uddelegere, lære fra dig og inspirere og sikre, at arbejdsdagen bliver tryg og sjov, også når der er travlt.

Vi kan tilbyde et job med faste rammer, som udgangspunkt fast fri hver anden weekend (inkl. fredag).

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)
Jobstart snarest muligt.

Ansøgning
Følg linket her på siden (Ansøgning via link)


Kontakt
Virksomhedsinformation
Restaurant Remouladen
Stævnen 55
7100 Vejle
Tlf:
+45 26 17 12 20
Kontaktperson
Daniel Bro Schmidt
Stævnen 55
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-08-2021
Udløber:
24-09-2021
Kviknummer:
330802758
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Restaurant/Service,
Ledelse/Management
Stillingsbetegnelse:
Restaurantchef
Assisterende afdelingsleder
Sommelier
Erfaringer - I højere grad:
Á la carte,
Restaurant,
Vin,
Banket
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed